Home

LA3 Appearance

Wij begonnen dit blok vol overgaven omdat ieder lid van onze projectgroep de sector Appearance erg interessant vond. Dat oordeel is dan ook niet veranderd kan ik alvast vertellen. In tegen deel, het is alleen maar sterken geworden. Het organiseren van een event stond centraal dit blok. Hoge verwachtingen en veel creativiteit lagen op de loer. Er zouden tijden de avond van het event 24 “mini events” plaats vinden met ieder een eigen Appearance Experience! Het moest inspirerend zijn, origneel zijn en aanlsuiten bij de doelgroep “cool women and cool men”.

Wij hebben met zes dames 5weken geknald. Geknald in het bedenken van het concept, geknald in de uitvoeringen hiervan en geknald op de avond van het event zelf! Dat dit niet alleen een mening is van mij maar ook een daadwerkelijke feit blijkt uit de jury resultaten die ik aan het einde van deze post maar al te graag zal vertellen. Waarschijnlijk ben je nu behoorlijke nieuwsgierig naar wat er dan in hemelsnaam zo specaculair was of wat er deze avond vertoond is door ons. Dat zal ik in geuren en kleuren gaan vertellen.

Allereerst projectnaam: NAKED!

Ja best gewaagd inderdaad…

De project naam Naked! komt ook voort uit het feit dat wij open, transparant en eerlijk met de maatschappij wilde communiceren. Voor dat het concept van de grond kwam, stond jezelf bloot geven en taboes doorbreken bij ons al hoog op het lijstje. Dat is de reden dat wij deze naam zo goed bij ons team vonden passen.

Dan nu het concept van dit geslaagde blok, dit geslaagde team en de geslaagde avond!
De maatschappij van tegenwoordig bepaald voor ieder mens wat mooi of lelijk wordt beschouwen. Met welke mensen leg je sneller contact? Aantrekkelijke mensen of mensen die wat afwijken van het standaard modebeeld?

Stop met oordelen! Dit is onze visie, en tevens onze missie van dit concept. We willen het taboe opheffen wat rust op sommige vrouwen in onze maatschappij. Het taboe dat wijnvlekken, brandwonden, moedervlekken, littekens niet als ‘mooi’ kunnen worden beschouwd willen wij laten verdwijnen.

Deze avond waren er twee professionele grimeurs te voorzien op onze stand, die de bezoekers schminken met een van deze zichtbare wonden of littekens. Via deze weg kunnen bezoekers zelf ervaren hoe anderen op jou uiterlijk reageren ten opzichte van je normale uiterlijk. Je eigen uiterlijk even in perspectief zien, en niet meer zeuren over dat ene puistje of over je minder goede haardag. Coole vrouwen accepteren wie ze zijn, en hebben lak aan de samenleving die hen als ‘lelijk’ bestempeld. Coole vrouwen zijn wie ze zijn en daar schamen ze zich niet voor.

Elkaar accepteren zoals je bent en anderen in hun waarde laten, openminded zijn is coolness. Onze doelstelling is dus door de schmink ervaring mensen er bewust van te maken hoe snel je als mens oordeelt over een ander. Denk niet in etiketten, dus stop judging en start loving! ♥

TEAM NAKED!

Het neusje van de zalm of beter gezegd “als kers op de taart” hebben wij te horen gekregen dat de vakjury van de Appearance Experience ons, team NAKED!, Als beste heeft beoordeeld! Zij hadden over ons event het volgende te zeggen:

De vakjury beoordeelde Naked het hoogst. Deze groep slaagde erin een gevoelig onderwerp aan te snijden op een eigentijdse en professionele manier. Het jurycommentaar was als volgt, “Sterke algemene indruk. Er was dynamiek, een krachtige en consistente uitstraling. Professioneel aangepakt en inhoudelijk, gedurfd verhaal. Hier stond een groep met een verhaal”. (lees meer over deze inspirerende avond!)

De prijs is een jaarabonnement op het magazine Blend! Wat een geweldige afsluiting, te gek! Het organiseren van dit event, met een belangrijke boodschap, waar je zoveel werk voor verzet hebt is super. Het eindresultaat en de vele reacties waren zoals we gehoopt hadden.
Foto’s van het even van Naked! Klik hier

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s